Lukijat

ALOHOMORA

Moro! Päivä on rulannu ihan hyvin, lähinnä ulkona. Mutta nyt päätin tulla postaamaan. Sain muuten uskonnon kokeesta 9 ½, eli koulunkin kannalta hyvin. :) Enkunkoe odottelee siellä ensi tiistailla. Mutta nyt näistä kuulumisista Panfu juttuihin..

Eli nyt Kamaria on keksinyt keinon, millä pääsemme linnunpelättimestä lopullisesti eroon. Ainakin toivottavasti. ;) Homman nimi on siis se, että linnunpelätin pelkää lintuja. Aika heikkoa Evronilta. Tarvittaisiin siis lintuja. Ja lintujen saamiseen tarvitaan tietenkin taikasana! Ja arvatkaapa mikä se on? :D Potter-fanin kohokohta. ALOHOMORA! ;DD Potterissa "alohomoraa" käytettiin ovien avaamiseen. Mutta homman vaikea puoli on se, että se pitää sanoa samaan aikaan, kuin joku toinen panda. Ja sen saa sanoa vain kymmenen minuutin välein.. Mursuttavaa. *__*

Noo, eipä tänään sitten muuta. Ollaan Annen kanssa vähän unohdettu se musavideon teko, mut katotaan nyt, koska saan annenkin raahattua tekemään sitä. Mut nyt pitäis painua pehkuihin, eli se on moro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti