Lukijat

Kyllä Kamaria keinot keksii


Heips.. Lokakuun kolmatta päivää viedään. En ole postaillut sitten syyskuun viimeisien päivien ;--> Ilmakin kylmenee, lehdet tippuvat. Mutta nyt Panfu juttuihin:

Meikit ovat saapuneet. Eikös niitten pitänyt tulla jo toukokuussa? xp No juu, nyt ne löytyvät siis kuvaston color sivulta. Täytynee odottaa kulttispäivää ja ShoppailuhimoElvin onnea..

Kamaria on nyt (viiiiimeiiiiiin) keksinyt keinon sitä linnunpelätintä vastaan. Mitäköhän saamme tälläkertaa aikaan? xp Evron tulee vastaan heti matkalla linnaan. Ei enteile hyvää...

Limaabi bimaabi niilijaus?

Nyt olen yhtenä kysymysmerkkinä. Täytyy siis löytää ovi meren pohjaan, ja ovesta pääsee vaan tällä avaimella, jonka saat Lilliltä (vai mikä se vaatesuunnittelia oli?) ja avain on palautettava ensi keskiviikoksi. Ilmeisesti näin. Noi kuvat ei nyt oo ehkä ihan siinä järjestyksessä, kun pitäis, kun se kuvien laitto meni yheks sekoiluks. Muttaa, tulen kirjoittamaan taas sitten, kun löydän sen oven. :p Siinä voi mennä jonkin aikaa, mutta ensi keskiviikkona olisi hyvä olla löydettynä. Muttaaah..

                                                             XOXO
                                                               Elvi

Psst, täällä on piirrustus blogini x)

3 kommenttia:

  1. Se on siel vedenalaisessa koulussa, luokkahuoneessa se jännä läpinäkyvä putki homma. :)

    Toivottavasti tajusit ees jotain

    VastaaPoista
  2. Okeeh.. Kiidos. En ookkaan pahemmin jaksanu ettiä xDDD

    VastaaPoista