Lukijat

Piratebileet!

Hey...

Mun ekat koulupäivät on menny ihan hyvin. Hermoilin oikeestaan turhaan. Kaikkea kivaa on luvassa lukuvuodelle! Meillä on mukava mies opettaja, ja kun se lähtee luokasta vaikkapa selittämään jotain apuopelle, se laittaa ostoskanavan päälle xPP Ja nyt kun meillä ei oo vielä lukkareita, niin se määräs kolmetuntii historiaa. Ei oo tullu viel läksyykään. Mahtavaa! Siis vielä..

No... Panfu juttuihin. Pari viimestä postausta on kertonu vaan tästä kouluun menosta, niin nyt siirrytää  takaisin Panfuun:

Kuvat kertoo kaiken... Täytyy selvittää joptain... Taas! No, eipäs olla näin laiskoja kun Elvi-täti, ja ruvetaan hommiin! Nuvio antaa sinulle vanhan kartan, ja sinun tehtäväsi on vilkaista sitä.
Okei.. Kartta käskee menemään Saliin, ja voittaa Pandalego kivi-paperi-saksissa.. Omg. Mahtavaa, eikö? o.o No, täytyy koittaa onneaan. Jeah, mä voitin Pandalegon (en osaa kirjottaa sen nimee.. :DD) No, tehtävä jatkuu kaupunkiin. Siellä pitää tassia vähintään kahden pandan kanssa. Täytyy vaihtaa servuu, muuten ei oikeen onnistu.. Seuraava tehtävä on viidakossa. Pitää pelata sitä luolassa olevaa peliä, ja päästä 2 tasolle. Sitten vedenalaiseen kouluun taas pelaamaan! No.. Loput voittekin selvittää itse. Tehkää vaan niinkuin kartassa käsketään, niin pääsette eteenpäin. Sitten selvittäkää, missä on salainen kytkin. Annan ohjeen: Muumio.

Nooh... Siellä bileissä on sama musa kun noin vuosi sitten maauimalabileis. ;33 Nooh.. Lopetan nyt tän super sekavan postauksen! Helloooooo!


Magee asu? o.o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti