Lukijat

Teidän mielipiteenne..?



Heihou!

Olokossa kiirettä pittää. Oon nyt sitten mestari, ja työt on ihan älyttömän vaikeita. Aina kun on päässy alkuun, ei ole jotain ainesta ja silleen. Tosi kivaa? No, uusi ryhmätehtäväkin on saapunu tässä viikonvaihteen myötä, ja tilanne ois tämmönen:


Meillä on 112! Ouuuh, hätänumero ;D Älkää siis soittako sinne pilapuheluita. Ja arvatkaa vielä mitä? Mä vein sunnuntaiiltana ekan ekan hedelmämehun! :D Nytkin mulla pitäs olla kolmisen hedelmämehuu varastoissa ja pari myöskin tulossa..

Ajattelin, että nyt kun teitä lukioita on niin paljon (joo, älä unta näe) niin kysyisin teiltä, että minkälaisen postauksen haluaisitte tänne blogiin? Jotain Panfusta tai Olokosta kertovan. Saatte miettiä, että haluaisitteko vaikka, että kerron teille esim. Kamariasta, tai laittaisin tänne jotain pandojen piirrustusohjeita, tai jotain sellaista. Kaikkea saa pyytää, mutta kaikkea ei voi toteuttaa. Toteutan kyllä kaikki jotka osaan ja ehdin. Tajusitteko? Eikun kommia tulemaan. Uskoisin nyt kyllä, että pystyn tekemään kaikki pyynnät, jotka osaan, ettei ajasta ole kysymys.

No, Anne ei kirjoitakkaan tänään, vaan huomenna. Näette hänet silloin. Anteeksi, että tää vaan lykkääntyy ja lykkääntyy, mutta huomenna ansu postaa ihan oikeesti. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti